Uw badkamer

Uw badkamer bij badkamerhuis Hengelo

De perfecte badkamer, speciaal voor u

Perfect op maat gemaakt

Er is veel veranderd in de manier waarop we tegen badkamers aankijken. Vroeger lag de focus sterk op sanitair, daar ging dan ook alle aandacht naar uit en verder was er weinig keuze.

Tegenwoordig hebben veel mensen een bepaalde sfeer voor ogen, zij zoeken een specifiek 'badkamergevoel'. Er is sterke voorkeur voor bepaalde stijlen en kleuren, en er zijn verschillende combinaties van sanitair en meubels mogelijk.

Badkamerhuis Hengelo vertaalt uw wensen naar een comfortabele badkamer die er fantastisch uit ziet en erg praktisch is in gebruik.
Wij werken nauw samen met onze klanten en helpen hen om de beste producten voor hen uit te kiezen.

badkamer renovatie
badkamer renovatie

Alles in eigen huis

De grote kracht van Badkamerhuis Hengelo is dat wij de volledige badkamer kunnen realiseren en zowel de uitstraling als de functionaliteit centraal stellen.
Daar zijn 6 disciplines voor nodig en wij hebben ze allemaal in eigen huis. Naast sanitair verkopen en installeren, doen wij namelijk ook het metselwerk, stucwerk, elektra en zelfs muren verplaatsen.
Kortom; Voor uw gehele badkamer renovatie hoeft u enkel bij ons terecht.

Het voordeel van Badkamerhuis Hengelo is dat u als klant niet hoeft te schakelen met verschillende bedrijven, of zelfs verschillende verkopers bij deze bedrijven.

Bij Badkamerhuis Hengelo krijgt u één contactpersoon die alles voor u regelt.

badkamer renovatie vakmanschap
badkamer renovatie vakmanschap

 

Uw unieke droombadkamer

Tijdens het eerste gesprek besteden wij al veel aandacht aan uw voorkeuren betreft stijl, sfeer en het combineren van materialen.
Op deze manier kunnen wij voor elke klant een unieke badkamer ontwerpen die volledig aan uw wensen voldoet.

Alle elementen in uw badkamer moeten in lijn zijn met elkaar. Van sanitair tot wandafwerking en van design tot gebruikersgemak. Bij Badkamerhuis Hengelo houden we hier rekening mee, en we kunnen het ook nog eens allemaal.

Senioren badkamers

Uw badkamer van Badkamerhuis Hengelo heeft een lange levensduur. Gelukkig, want we worden steeds ouder en blijven langer zelfstandig wonen. Vanwege deze combinatie is het wellicht verstandig om alvast rekening te houden met de toekomst.

Met een aantal eenvoudige aanpassingen blijft uw badkamer lang comfortabel, ook wanneer u en dagje ouder wordt of een fysieke beperking heeft.

Deze aanpassingen hoeven geen invloed te hebben op het design. Tegenwoordig zijn er mooie, slimme aanpassingen die aansluiten op elke badkamer.

Als u vragen heeft over hoe we u hiermee kunnen helpen, stel deze dan gerust in de winkel of via onze contactpagina.

Focus op sfeer

De sfeer in uw badkamer is erg belangrijk. Naast functionaliteit moet u zich uiteraard ook kunnen ontspannen.
Omdat wij alle vakmensen zelf in huis hebben kunnen wij uw badkamer precies zo ontwerpen dat deze zo praktisch, maar ook zo ruimtelijk mogelijk is.

Of u nu op zoek bent naar iets moderns, of toch iets klassiekers. Iets met strakke, industriële materialen, of toch iets meer natuurlijks.
Bij Badkamerhuis Hengelo helpen we u zoeken naar de juiste elementen en passen deze dan perfect in elkaar in elke ruimte om zo samen uw droom badkamer te realiseren.

badkamerhuis hengelo pand
badkamerhuis hengelo pand
silkstone vrijstaand bad en wastafel
silkstone vrijstaand bad en wastafel